onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Elektrische step

Op zoek naar een goede en betaalbare elektrische step? Kies dan voor onze toppers van E-Step en Razor. Verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Let op! Deze steps zijn niet toegestaan op de openbare weg. Alle kindersteppen worden gratis thuisbezorgd (NL & BE).

Elektrische step
Elektrische step kopen? Lees snel verder!

belangrijk om te weten

We zullen even met het slechte nieuws beginnen. De elektrische step is in Nederland namelijk niet toegestaan op de openbare weg. Volgens de wet zijn deze E-steppen voertuigen en vallen onder de categorie snorfietsen. Dus laat je jouw kinderen op een elektrische step rijden dan kan dat consequenties met zich meebrengen. In andere Europese landen zijn ze wel toegestaan en zie je ze op elke hoek van de straat staan. Waarschijnlijk gaat dat in Nederland nooit gebeuren.

sneller, sneller, snelst

Kinderen hebben er niks van. Volwassenen zullen zich nog wel eens bedenken of het misschien niet iets te hard gaat. Het is de keuze voor snel, sneller of snelst. De langzaamste elektrische step is de Razor E90. Die haalt en topsnelheid van 16 km/u. Kies je voor een E-Step, dan zit je met een 24V 250W al op 25 km/u en met een 24V 350W zelfs op 30 km/u. Bij de E-Step is er extra aandacht aan veiligheid besteed. Die hebben een elektrische rem, voetrem, remlicht, verlichting, vering en luchtbanden. De laatste 2 zorgen ervoor dat je soepeler en veiliger over alle soorten ondergrond rijdt.