Filters

Soort step

Vermogen

Soort banden

Prijs

75€ - 345€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Kindersteppen

Mooie step kopen? Trapautodealer.nl heeft een groot assortiment met alle soorten kindersteppen van topmerken als Yedoo, E-Step en Razor. Van stabiele step met 3 wielen tot aan stoere stuntstep. Altijd super scherp geprijsd. Gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Kindersteppen
Kinderstep kopen? Hieronder lees je alles over onze steppen!

daarom een kinderstep

Een kinderstep is eigenlijk hipper dan ooit. Niks kinderfiets of loopfiets, ze kiezen massaal voor de step. Dat kan een stuntstep, 3-wielstep, elektrische step of autoped zijn (daarover straks meer). Steppen is leuk, gezond en als ze stunts kunnen maken ook nog eens stoer en spannend. Je kunt ermee naar school of vriendjes en als je hem opvouwt is hij eenvoudig mee te nemen. Steppen is dus de leuke en ideale manier om je snel te verplaatsen.

step met 3 wielen

Kinderen kunnen al vroeg leren steppen met 3-wiel stepjes. Deze zijn extra stabiel waardoor ze al geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Schrik niet, ze rijden er zo op weg. Natuurlijk moet er nog het nodige geoefend worden, want het is best heel wat.

autoped

Vroeger bestond er maar 1 soort step en dat was de autoped. Dat is een step met grote wielen en luchtbanden. Tegenwoordig zijn die weer helemaal hip en modern. Een mooi voorbeeld van de autoped is de Yedoo Mau. Deze heeft een lange wielbasis en grote wielen en rijdt daardoor gemakkelijk over alle soorten ondergrond en oneffenheden in het wegdek.

stuntstep

De stuntstep is al jaren onwijs populair onder de jeugd. Dit omdat er ze er eindeloos veel stoere trucs mee kunnen doen. En ze willen er natuurlijk ook mee naar school en naar hun vriendjes en vriendinnetjes. Wat is het verschil ten opzichte van een step met grote wielen of vouwstep? Een stuntstep heeft kleinere en veel sterkere wielen (vaak met een aluminium kern), een steviger stuur (vast, dus niet verstelbaar) en zwaarder uitgevoerde clamps (schroefverbindingen) en heads (balhoofd). Daarnaast is het deck (voetenplank) ook vele malen sterker. Ze zijn dus veel robuuster.

elektrische step

In ons assortiment vind je uiteraard ook de elektrische step. Super gaaf om mee over straat te rijden, maar volgens de wet vallen ze onder de categorie snorfietsen en moeten dus aan dezelfde verplichtingen voldoen. Dat doen ze uiteraard niet en daarom zijn ze verboden op de openbare weg. Houd daar rekening mee.

hoe maak ik de juiste keuze?

Met zoveel kindersteppen raak je al snel het overzicht kwijt. Geen nood, wij helpen je graag op weg. Om de juiste keuze te maken adviseren wij altijd het keuzefilter op deze pagina te gebruiken. Daarmee kun je allereerst filteren op soort step, banden en merk. Dan zul je zien dat het aanbod al een stuk overzichtelijker wordt. Wil je jouw kind comfortabel en veilig laten steppen, kies dan voor een step met grote wielen en luchtbanden zoals Yedoo (Tidit en Mau). Houden ze van springen en andere stunts, dan is een JD Bug of Razor stuntstep de beste keuze.

alle merken op een rijtje

En lees alles over het merk en de verschillende modellen.