Filters

Soort step

Vermogen

Soort banden

Prijs

60€ - 345€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Kindersteppen

Kindersteppen
Kinderstep kopen? Hieronder leest u alles over onze steppen!

daarom een kinderstep

De kinderstep is eigenlijk hipper dan ooit. Niks kinderfiets of loopfiets, ze kiezen massaal voor de step. Dat kan een stuntstep, 3-wielstep, elektrische step of autoped zijn (daarover straks meer). Steppen is leuk, gezond en als ze stunts kunnen maken ook nog eens stoer en spannend. Je kunt ermee naar school of vriendjes en als je hem opvouwt is hij eenvoudig mee te nemen. Steppen is dus de leuke en ideale manier om je snel te verplaatsen.

step met 3 wielen

Kinderen kunnen al vroeg leren steppen met onze 3-wiel stepjes (o.a. van Puky). Deze zijn extra stabiel waardoor ze al geschikt zijn voor kinderen vanaf 2 jaar. Schrik niet, ze rijden er zo op weg. Natuurlijk moet er nog het nodige geoefend worden, want tegelijk steppen en sturen is iets wat ze moeten leren.

autoped

Vroeger bestond er maar 1 soort step en dat was de autoped. Dat is een step met grote wielen en luchtbanden. Tegenwoordig zijn die weer helemaal hip en modern. Een mooi voorbeeld van de autoped is de Yedoo Mau. Deze autoped heeft een lange wielbasis en grote wielen en rijdt daardoor gemakkelijk over alle soorten ondergrond en oneffenheden in het wegdek.

stuntstep

De stuntstep is al jaren onwijs populair onder de jeugd. Dit omdat er ze er eindeloos veel stoere trucs mee kunnen doen. En ze willen er natuurlijk ook mee naar school en naar hun vriendjes en vriendinnetjes. Wat is het verschil ten opzichte van een step met grote wielen of vouwstep? Een stuntstep heeft kleinere en veel sterkere wielen (vaak met een aluminium kern), een steviger stuur (vast, dus niet verstelbaar) en zwaarder uitgevoerde clamps (schroefverbindingen) en heads (balhoofd). Daarnaast is het deck (voetenplank) van een stuntstep ook vele malen sterker. Ze zijn dus veel robuuster dan een normale kinderstep.

elektrische step

In ons assortiment vindt u uiteraard ook de elektrische step. Super gaaf om mee over straat te rijden, maar volgens de wet vallen ze onder de categorie snorfietsen en moeten dus aan dezelfde verplichtingen voldoen. Dat doen ze uiteraard niet en daarom zijn ze verboden op de openbare weg.

hoe kies ik de juiste kinderstep?

We kunnen het heel goed begrijpen dat u met zoveel kindersteppen al snel het overzicht kwijt bent. Geen nood, wij helpen u graag op weg. Om de juiste keuze te maken adviseren wij het keuzefilter op deze pagina te gebruiken. Daarmee kunt u allereerst filteren op soort step, banden en merk. Dan zult u zien dat het aanbod al een stuk overzichtelijker wordt. En er zit een groot verschil tussen de traditionele autoped (step met luchtbanden) en de stunt- of vouwstep. Wilt u uw kind comfortabel en veilig laten steppen, kies dan voor een step met grote wielen en luchtbanden zoals Yedoo (Tidit en Mau). Houden ze van springen en andere stunts, dan is een JD Bug of Razor stuntstep de beste keuze.

alle merken op een rijtje

En lees alles over het merk en de verschillende modellen.