Filters

Leeftijdscategorie

Vermogen

Soort banden

Prijs

60€ - 255€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Kinderscooters & Kindermotoren

Kindermotor
Elektrische kindermotor of scooter kopen? Kinderen zijn er dol op!

volop keuze uit 6v en 12v kinderscooters & kindermotoren

Trapautodealer is de online specialist in accuvoertuigen. Wij zijn sinds 2008 het vertrouwde adres om een elektrische kindermotor, kinderscooter, politiemotor of motor driewieler te kopen. Hier heeft u volop keuze uit de leukste en stoerste accu speelgoed scooters en motoren op 6 Volt en 12 Volt.

voor welke leeftijd

Een kindermotor of kinderscooter is vaak het eerste accu speelgoed dat kinderen krijgen. Met deze veelal kleine accu voertuigen kunnen kinderen ook goed in de woonkamer spelen. Dit geldt uitsluitend voor 6V modellen. De 12V kindervoertuigen zijn veel sneller en sterker en adviseren wij uitsluitend buiten te gebruiken. Hoe oud moet je zijn om ermee te kunnen rijden? Dat varieert van circa 1-4 jaar voor de kleine voertuigen en 2-6 jaar voor de snellere en grotere voertuigen. Het besturen is iets wat kinderen moeten leren. Het is aanbevolen kinderen altijd onder ouderlijk toezicht te laten spelen.

accu kinderauto als alternatief

Vindt u een kinder motor of kinderscooter op accu toch niet zo'n goed idee? Bekijk dan eens onze elektrische kinderauto's. Daar heeft u keuze uit meer dan 100 verschillende auto's van o.a. Audi, BMW, Mercedes en Ferrari die u als ouder ook zelf kunt besturen met de bijgeleverde afstandsbediening. Dus als uw kindje zelf nog niet goed kan rijden of nog te jong is, dan kunt u hem gewoon besturen. Zijn ze oud genoeg, dan besturen ze hem zelf. Super leuk accu speelgoed voor jong en oud. Toch liever iets anders? Bekijk dan onze elektrische kinderquads.

verkoop van onderdelen

Is uw elektrische kinder scooter of motor kapot? Of bent u toe aan een nieuwe accu of oplader? U kunt ook voor alle soorten onderdelen bij ons terecht. Bekijk hiervoor ons aanbod accu's & onderdelen.