Filters

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 626 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Kettler skelter

Goedkoop een nieuwe Kettler skelter kopen? Trapautodealer.nl verkoopt Kettcars met extra hoge korting. Alle Kettler skelters en accessoires direct uit voorraad leverbaar. Inclusief volledige garantie en uitstekende service. Gratis thuisbezorgd binnen 1-2 werkdagen.

Kettler skelter
Kettler skelter kopen? Lees hieronder alles wat u moet weten!

kettcars zijn wereldberoemd

Kettler (o.a. bekend van de fitness apparatuur en pingpongtafels) werd in 1949 opgericht door Heinz Kettler. In 1962 rolde de allereerste Kettler skelter uit de fabriek. Een zeer provisorisch model. Exact een jaar later kwamen ze al met een nieuw en veel beter ogend model. Inmiddels heeft het Duitse topmerk al vele modellen uitgebracht en meer dan 15 miljoen Kettcars verkocht. Dat zijn er enorm veel! Kettcar is een bijnaam voor een Kettler skelter die vooral in Duitsland met trots gebruikt wordt.

kettler skelter = duitse degelijkheid

Belangrijke pijlers in het succes van Kettler zijn functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, uitmuntende ontwerpen en niet onbelangrijk constante kwaliteit. Een Kettcar skelter zal uw verwachtingen zeker overtreffen. Enige nadeel (onze mening) is dat de ontwerpen toch een beetje saai zijn in verhouding tot Puky en BERG.

Spa & Melbourne - raden wij af

De Spa is de meest bekende en tevens simpelst uitgevoerde skelter van Kettler. Iets wat ons nog steeds verbaasd. Waarom? Omdat hij niet veilig is aangezien hij geen vrijloop of vrijloop automaat heeft. De pedalen blijven net zo lang meedraaien totdat hij stil staat. De Melbourne is net als de Spa een relatief klein model voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Qua uiterlijk ziet hij er een stuk beter uit en heeft ook een vrijloop met schakelpook. Wij raden beide modellen af. Voor iets meer geld heeft u bijvoorbeeld al de grotere Daytona.

luchtbanden (air)

Een Kettcar skelter met luchtbanden rijdt nog lekkerder en trapt ook lichter. Niet dat massief rubberen banden niet goed zijn. Luchtbanden worden aangeduid met Air. Deze zijn qua prijs ook een stuk duurder. Deze modellen hebben luchtbanden: Daytona Air, Suzuka Air en Barcelona Air.

leuke aanhanger

Sinds enige tijd is er ook leuke aanhanger verkrijgbaar. Deze past achter alle Kettler skelters. Hij wordt geleverd inclusief een koppeling die na bevestiging als trekhaak dient. Een stevige aanhanger met kiepfunctie. Ideaal om spulletjes of zand mee te vervoeren.

keuze uit andere merken

Toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan snel het complete assortiment met skelters.