Filters

Leeftijdscategorie

Soort

Soort banden

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 636 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

John Deere Traptractor

Goedkoop een mooie John Deere traptractor kopen? Trapautodealer heeft ze allemaal. John Deere kindertractors worden geproduceerd door het Duitse topmerk Rolly Toys en hebben maar liefst 3 jaar fabrieksgarantie. Bestel uw John Deere traptrekker nu direct online. Gratis thuisbezorgd binnen 1 dag (NL & BE).

John Deere traptractor
John Deere traptractor - De Rolls Royce onder de tractors!

john deere traptractor - voor iedereen herkenbaar

Wie wil zijn zoon of dochter nou niet op een John Deere traptractor laten rijden? Dit is de Rolls Royce onder de tractors. De geel met groene kleurstelling is voor iedereen herkenbaar. Uiteraard kunnen wij het heel goed begrijpen als u liever speelgoed in andere kleuren zult willen kopen. Maar de John Deere kleuren zijn echt heel gaaf.

rolly toys john deere

Het Duitse speelgoedmerk Rolly Toys is de enige fabrikant die de John Deere licentie mag gebruiken. Misschien wel een klein beetje jammer omdat Falk (ander topmerk) ook hele mooie tractors op de markt brengt tegen een aantrekkelijkere prijs.

complete assortiment

Naast een John Deere traptrekker is er natuurlijk nog veel meer. Bekijk hier het complete assortiment met tractor speelgoed.