Filters

Soort step

Soort banden

Prijs

75€ - 105€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

JD Bug step

JD Bug step
JD Bug step kopen? Ga voor betaalbare topkwaliteit!

jd bug step is wereldberoemd

JD Bug is een van de marktleiders op het gebied van steppen. Het merk is wereldberoemd, vooral ook vanwege de hoge kwaliteit en stoere designs. Een JD Bug stuntstep is bij Trapautodealer verkrijgbaar in meer dan 3 uitvoeringen.

jd bug smart

De JD Bug Smart is zeer comfortabel. Naast zijn mooie design valt hij ook op vanwege zijn grote wielen (20 cm). Door de grote wielen is minder stabiel voor kleine kinderen en daarom geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Grote wielen hebben 2 voordelen. Ten eerste rijden ze beter over oneffenheden en ten tweede kun je er makkelijker hoge snelheden mee behalen. Verder heeft deze JD Bug step een aluminium frame, ABEC 5 kogellagers, in hoogte verstelbaar stuur, voetrem, antislip voetenplank en een klapmechanisme.

jd bug junior

De JD Bug Junior is opvouwbaar en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. De combinatie van een groter voorwiel en een kleiner achterwiel zorgt ervoor dat kinderen er makkelijk op kunnen steppen. Verder heeft hij dezelfde opties als de JD Bug Smart zoals een in hoogte verstelbaar stuur en ABEC 5 kogellagers.

jd bug stuntstep

Stuntsteppen van JD Bug zijn super cool en van absolute topkwaliteit. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Bijvoorbeeld de MS119Y met Y-shape bar (Y-vormig stuur). Een zeer belangrijk aspect bij jongeren. Dit is het verschil tussen cool en echt niet cool.

toch geen jd bug stuntstep?

Vindt u een JD Bug stuntstep toch niet zo mooi of te duur? Bekijk dan hier het volledige assortiment met kindersteppen.