Filters

Leeftijdscategorie

Soort

Soort banden

Prijs

60€ - 240€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Graafmachines

Op zoek naar leuk graafmachine speelgoed? Bij Trapautodealer vind je leuke en robuuste kinder graafmachines die kunnen rijden, draaien en graven. Kinderen zijn dol op het spelen met zand. Keuze uit diverse hijskranen van topmerken als Falk en Rolly Toys. Gratis verzending in NL & BE.

Speelgoed graafmachine
Graafmachine speelgoed kopen? Lees hieronder alles wat je moet weten!

kinder graafmachines met extra speelwaarde

Kinderen zijn dol op spelen met zandbak speelgoed. Wat is er nou leuker dan een echte graafmachine? Naast normale zandbakkranen zijn er ook kinder graafmachines van Falk en Rolly Toys. Deze hebben als extra speelwaarde een loopauto functie. Deze kranen kunnen namelijk rijden. Doordat ze verplaatsbaar zijn kun je nog gemakkelijker zand scheppen en lossen.

eenvoudig bedienbare kraan

Speelgoed graafmachines zijn robuust uitgevoerd en eenvoudig bedienbaar. De meeste kraantjes werken met 2 hendels en zijn uitgevoerd met een speciale vergrendeling. Hierdoor is de schepper nog gebruiksvriendelijker voor kinderen. De graafmachines kunnen allemaal 360° ronddraaien. Zand scheppen hebben ze dus zo onder de knie.

voor welke leeftijd

Hoe oud moeten kinderen zijn om een graafmachine te kunnen bedienen? Dat verschilt een beetje per fabrikant. Zo zegt Falk dat ze minimaal 2 jaar moeten zijn en Rolly Toys minimaal 3 jaar. Het speelgoed is over het algemeen geschikt voor kinderen tot circa 5 jaar. Rolly Toys heeft ook de RollyDigger XL uitgebracht. Deze is extra groot en geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar.

alternatieven

Als u op zoek bent naar een graafmachine, dan kan een loopauto of traptrekker ook interessant zijn.