Filters

Leeftijdscategorie

Soort banden

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 601 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

EXIT skelter

Nieuwe EXIT skelter kopen? Bij Trapautodealer.nl profiteert u altijd van extra scherpe prijzen. Wij leveren EXIT skelters inclusief volledige garantie en uitstekende service. En binnen 1 dag gratis thuisbezorgd (NL & BE). Meer informatie over EXIT go-karts onderaan deze pagina.

EXIT skelter
EXIT skelter kopen? Speelgoed van Nederlandse komaf!

daarom een exit skelter

Met een EXIT skelter heeft u speelgoed van uitstekende kwaliteit in handen. Een leuk detail is dat het gewoon een Hollands bedrijf is. De productie vindt echter wel plaats in China, maar dat is tegenwoordig voor veel bedrijven de nieuwe trend. De designs zijn mooi en modern waarbij er ook veel rekening wordt gehouden met de veiligheid voor kinderen. Zo beschikken alle EXIT skelters en trikers over een vrijloop automaat die automatisch schakelt tussen vooruit, achteruit en neutraal. Daarnaast hebben ze minimaal een goede terugtraprem en soms zelfs nog een extra handrem erbij. Om ze nog leuker te maken zijn er accessoires verkrijgbaar zoals een Soundbox met 4 autogeluiden. De aanhangers zullen begin 2019 op de markt komen.

exit toys (nog steeds) goed betaalbaar

Qua prijsstelling zit EXIT Toys tussen Ferbedo en Puky in. Voorheen waren ze wel een stuk goedkoper, maar zijn nog altijd goed betaalbaar en interessant geprijsd. De in verhouding "te dure" modellen (waaronder de EXIT trikers) verkopen wij niet meer. Gelukkig zijn ze altijd nog een stuk goedkoper dan een BERG.

andere skeltermerken

Twijfelt u nog? Bent u benieuwd naar wat er verder nog te koop is? Bekijk dan ons overzicht met alle skelters.