onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Tractor

Op zoek naar een Elektrische Tractor voor kinderen? Hier koop je elektrisch aangedreven kindertractors met alles erop en eraan. Voorzien van krachtige 12V aandrijving en uitgevoerd met opties als een voorlader of aanhanger. Alle elektrische kinderauto's worden gratis verzonden in NL & BE.

Elektrische kindertractor
Elektrische kindertractor kopen? Alle modellen direct uit voorraad leverbaar!

elektrische kindertractors met 2.4G rc

Als we elektrische tractors voor kinderen aanbieden, dan doen we het ook goed. Alle worden namelijk geleverd met handige 2.4G afstandsbediening. Hiermee krijg je als ouder een stukje controle en veiligheid. Kan je zoon of dochter nog niet goed overweg met het gaspedaal en het stuur, dan heb je de mogelijkheid om hem op afstand te besturen. Je kunt hem links/rechts en vooruit/achteruit laten rijden. Verder kun je de snelheid in 3 standen instellen (2,5 tot 5 km/u) en met 1 druk op de knop een noodstop maken. Super leuk en handig.

afgeladen met leuke gadgets

Standaard is een elektrische kindertractor natuurlijk al geweldig speelgoed. Maar het zijn de leuke gadgets die het helemaal afmaken. Zo hebben ze allemaal een claxon, startgeluiden, verlichting en muziekjes. Sommige hebben een leuke aanhanger om bijvoorbeeld zand en kleine spulletjes te vervoeren. Daarmee zijn ze urenlang zoet. En de tractors met voorlader maken ook grote indruk. Enige nadeel bij deze modellen is dat de schepbak wegens veiligheid niet bij de grond kan. Houd daar dus rekening mee bij aankoop.