onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Range Rover

Op zoek naar een Range Rover kinderauto? Hier koop je elektrisch aangedreven Range Rovers met alles erop en eraan. Elke Land Rover kinder auto is dus rijk uitgerust met opties als een 2.4G afstandsbediening, rubberen banden (EVA) en leren bekleding. Alle elektrische kinderauto's worden gratis verzonden in NL & BE.

range rover kinderauto
Range Rover kinderauto kopen? Rijden in stijl!

range rover elektrische kinderauto's met rc

Wist je dat de Range Rover elektrische kinderauto's die wij verkopen allemaal uitgerust zijn met een 2.4G RC? Dat is een afstandsbediening waarmee je de auto volledig kunt besturen, snelheid aanpassen en met 1 druk op de knop een noodstop kunt maken. De RC is dus super leuk en handig voor ouders. Ideaal voor als kinderen nog niet goed met het stuur, gaspedaal en schakelpookje overweg kunnen.

keuze uit 1 of 2 zitplaatsen

Standaard is een kinderauto geschikt voor 1 kindje. Soms lijkt het een 2-persoons omdat er 2 hoofdsteunen in zitten. Let daar niet teveel op, dat zijn details om de auto extra realistisch te maken. Gelukkig hebben we wel een grote 2-zits Range Rover HSE 12V. Daar kun je gemakkelijk 2 kinderen in zetten. Houd wel rekening met verminderde zitruimte als ze er samen in zitten. Dit model raden wij ook aan als je kindje al 4 a 5 jaar oud is en toch nog een auto wil hebben.

veiligheid

Autorijden brengt altijd risico's met zich mee. De maximale snelheid van een Range Rover kinderauto is dan ook 5-6 km/u. Een goede looppas, hard genoeg dus. Verder gaat remmen automatisch zodra je het gas loslaat en trekt hij rustig en zonder schokken op dankzij de soft/slow start. Vergeet niet, zorg altijd voor ouderlijk toezicht. En doe de gordel om zodat kinderen beter op hun plaats blijven zitten.