Filters

Leeftijdscategorie

Automerk

Aantal zitplaatsen

Soft start

Vermogen

Soort banden

Deuren kunnen open

Prijs

0€ - 435€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Mercedes

Op zoek naar een Mercedes kinderauto? Koop jouw Benz goedkoop online bij Trapautodealer. Keuze uit meer dan 30 topmodellen. Alle elektrische kinderauto's hebben ook een 2.4G afstandsbediening. Kinderen kunnen dus zelf rijden of je bestuurt de Mercedes op afstand. Nu met gratis gepersonaliseerde kentekenstickers. Gratis bezorging in NL & BE.

Mercedes kinderauto
Mercedes kinderauto kopen? Keuze uit meer dan 30 modellen!

mercedes elektrische kinderauto's met rc

Trapautodealer is het vertrouwde adres (sinds 2008) voor Mercedes elektrische kinderauto's. Ze zijn levensecht en afgeladen met leuke en coole opties. Speelgoed waar jong en oud dol op is. En het bijkomende voordeel aan onze auto's is dat ze naast normale besturing ook allemaal op afstand bestuurbaar zijn. Dus is je zoon of dochter nog te jong om zelf te rijden, dan pak je gewoon de 2.4G afstandsbediening en bestuurt hem zelf.

enorm veel keuze

Met meer dan 30 verschillende Mercedessen is er enorm veel keuze. Misschien wel iets teveel keuze. De grote hoeveelheid opties maakt het kiezen ook niet heel gemakkelijk. Het beste kun je beginnen bij de keuze voor 1-persoons of 2-persoons. Dat maakt het al een stuk overzichtelijker. Standaard opties als een heupgordel, verlichting, muziek en een 2.4G afstandsbediening hebben ze allemaal al. Wil je het luxer hebben, dan kun je kiezen voor o.a. echte deuren, spuitlak, lederen bekleding, rubberen banden (EVA) en zelfs MP4-video en 4-wielaandrijving.

2-persoons mercedes

Mensen kijken vaak naar het stoeltje en zien dan 2 hoofdsteunen en denken dan ook dat het een 2-persoons elektrische kinderauto Mercedes is. Dat is een veel gemaakte fout. Bij de meeste modellen zie je zo dat het een 1-persoons auto is of niet, maar wij vermelden dit altijd in de productomschrijving en in de specificaties. Kijk dit dus goed na. Twijfel je, vraag het ons gerust.

Enkele voorbeelden van 2-persoons auto's zijn de GLS63 (4WD)GTR en GLC63. Deze modellen zijn ook lekker groot. Een aanrader voor als je kind al iets groter/ouder is.

veiligheid

Laat kinderen nooit alleen rondrijden. Zorg altijd voor ouderlijk toezicht. In elke Mercedes kinderauto zit een heupgordel, doe die ook om voor het rijden. Hiermee blijft je kindje beter op zijn of haar plaats zitten. Het speciale slow/soft start systeem zorgt ervoor dat de speelgoedauto langzaam en beheerst wegrijdt in plaats van direct vol gas. Ook zit er een automatische rem op die werkt zodra je het gas loslaat. Met de 2.4G afstandsbediening kun je ook zelf rijden, de snelheid aanpassen en met 1 druk op de knop een noodstop maken.