onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Lamborghini

Op zoek naar een Lamborghini kinderauto? Hier koop je stoere Lambo's als de Urus, Aventador en Huracan met de meest luxe opties. Dat houdt dus in dat elke auto rijk uitgerust is met o.a. een 2.4G afstandsbediening, rubberen banden (EVA) en leren bekleding. Onze elektrische kinderauto's worden gratis bezorgd in NL & BE.

lamborghini kinderauto
Lamborghini kinderauto kopen? Super cool en stoer!

lamborghini kinderauto's met rc

Ook voor Lamborghini kinderauto's ben je bij Trapautodealer aan het juiste adres. Onze Lambo's zien er levensecht uit en zijn uitgevoerd met de allerbeste en meest luxe opties. Zo zit je op een leren stoeltje en beschik je over echte deuren, muziek en verlichting. Bovendien is elke auto naast normale besturing ook op afstand bestuurbaar. Dus is je kindje nog te jong om zelf te rijden, dan gebruik je dus gewoon de 2.4G afstandsbediening.

veiligheid

Laat uw kindje nooit alleen spelen met zijn of haar Lamborghini kinderauto. Zorg altijd voor ouderlijk toezicht. Met de meegeleverde 2.4G afstandsbediening heb je gelukkig altijd nog controle. Zo kun je hem alle kanten opsturen, de snelheid regelen en met 1 druk op de knop de Lambo een noodstop laten maken. Doe de gordel altijd om bij het rijden, die zorgt ervoor dat je kindje beter blijft zitten. En het soft/slow start systeem garandeert extra comfort en veiligheid. Deze laat de auto namelijk rustig en beheerst optrekken in plaats van vol gas. Hoe zit het dan met remmen? Dat gaat gelukkig ook automatisch, alleen het gas loslaten en hij remt direct.