Filters

Leeftijdscategorie

Automerk

Aantal zitplaatsen

Soft start

Vermogen

Soort banden

Deuren kunnen open

Prijs

0€ - 300€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Bentley

Op zoek naar een Bentley kinderauto? Hier koop je elektrische kinderauto's met alles erop en eraan. Dat houdt dus in dat elke Bentley kinder auto rijk uitgerust is met o.a. een 2.4G afstandsbediening, rubberen banden (EVA) en leren bekleding. Gratis verzending in NL & BE.

Bentley kinderauto
Bentley kinderauto kopen? Direct uit voorraad leverbaar!

bentley elektrische kinderauto's

Als je bij ons een Bentley elektrische kinderauto koopt dan heb je altijd een krachtige speelgoedauto met 12V aandrijving (2 motoren) en heel veel luxe. Dat houdt in dat je auto minimaal een leren stoel, rubberen banden (EVA), muziekjes en andere afspeelmogelijkheden heeft. En met 12V (Volt) beschikt elke Bentley kinderauto over extra veel koppel zodat rijden over gras en onverharde ondergrond geen problemen vormt. Verder hebben ze allemaal een 2.4G afstandsbediening. Kinderen kunnen dus zelf achter het stuur van de Bentley kinderauto kruipen of je bestuurt hem via de afstandsbediening.

veiligheid

Iedere ouder wil zijn of haar kind veilig laten spelen. Bij onze Bentley kinderauto's is hier extra aandacht aan besteed. Zo hebben ze een gordel (geen officiële veiligheidsgordel), soft start die de auto rustig en zonder schokken op laat trekken en een speciale 2.4G afstandsbediening. Met die 2.4G RC kun je de snelheid op afstand aanpassen, een noodstop maken (auto volledig uitschakelen) en natuurlijk sturen. Ook zit er een automatisch rem op die werkt door het gas los te laten.