Filters

Leeftijdscategorie

Automerk

Aantal zitplaatsen

Soft start

Vermogen

Soort banden

Deuren kunnen open

Prijs

0€ - 495€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

2-persoons

Op zoek naar een 2-persoons kinderauto? Hier heb je keuze uit meer dan 30 verschillende auto's voor 2 personen. Alle tweezitters zijn uitgerust met een afstandsbediening. Ideaal als kinderen zelf nog niet met het stuur overweg kunnen. Elektrische kinderauto's worden gratis thuisbezorgd in NL & BE.

Kinderauto 2-persoons
Extra grote kinderauto kopen? Kies dan voor een 2-persoons!

2-persoons elektrische kinderauto's

Hoe leuk is het om kinderen samen in een 2-persoons elektrische kinderauto te laten rijden. Zijn ze oud of handig genoeg, dan weten ze het stuur en gaspedaal al snel te gebruiken. Is dat niet het geval, dan bestuur je de auto gewoon zelf met de afstandsbediening. Een 2 zitter is zeker ook aan te raden als je een kind hebt die al iets ouder is (leeftijd 4 a 5 jaar). Modellen als de Mercedes GLS & GTR en UTV Buggy's hebben extra veel zitruimte! Zet je er 2 kinderen in, dan is er vanzelfsprekend ook minder zitruimte over. Nog meer ruimte nodig? Bekijk dan de Dessert Fox en Army kinderjeeps. Dat zijn 3-persoons auto's.

2WD of 4WD

Standaard zijn alle 2-persoons kinderauto's uitgerust met 2 motoren (2WD dus). Daardoor zijn ze krachtig en kunnen ze ook over gras en onverharde ondergrond rijden. Sinds kort zijn ook diverse 2-zits kinder auto's met 4WD. Deze worden op 4 wielen aangedreven en zijn nog sterker en gaan ook net ietsje harder (max. 6 km/u i.p.v. 5 km/u).

veiligheid

Laat je kinderen nooit alleen rijden. Zorg altijd voor ouderlijk toezicht. Aan veiligheid is uiteraard ook veel aandacht besteed. Zo zitten er gordels in die we altijd adviseren om aan te doen (geen officiële veiligheidsgordels). En remmen gaat altijd automatisch zodra je het gas loslaat. Zit er een 2.4G afstandsbediening bij? Dan profiteer je van extra's als langzaam optrekken, noodstop en snelheidsregeling. Zo maak je met jouw 2-persoons kinderauto veilige kilometers.