Ruilen & Retourneren

Algemene ruiltermijn - 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Koopt u bij ons een product dan heeft u recht op onze algemene ruiltermijn. Deze ruiltermijn biedt u als koper de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 30 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij hanteren dus een "niet-goed-geld-terug-garantie" van maar liefst 30 dagen.

 

Voorwaarde voor beroeping op de algemene ruiltermijn

Trapautodealer stelt wel als voorwaarde dat u als consument zorgvuldig om zult gaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken (om te testen) voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, zult u het product met alle geleverde toebehoren (en indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Vergoeding van het volledige aankoopbedrag

Trapautodealer vergoedt het volledige aankoopbedrag, dat is dus inclusief de eventueel in onze webshop berekende verzend- en of betaalkosten. Wij doen dit onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument de herroeping meldt. Tenzij wij aanbieden het product zelf af te halen, mogen wij wachten met terugbetalen tot het product ontvangen is of tot u als consument aantoont dat het product teruggezonden is, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Wij streven ernaar het volledige aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug te storten. Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel dat u in onze webshop heeft gebruikt. De terugbetaling is voor u uiteraard kosteloos.

 

Hoe kan ik ruilen & retourneren?

Ruilen & retourneren gaat als volgt:

 • Stuur ons een e-mail met uw verzoek (en aankoopgegevens)
 • U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw verzoek
 • Stuur het product retour (schoon, ongebruikt en goed verpakt) naar het door ons opgegeven adres
 • Wij controleren uw retour
 • Wij storten het aankoopbedrag (volgens bovenstaand artikel) terug of ruilen het artikel om (indien voorradig)
 • Voor defecte producten, lees eerst garantie & defecten

 

Of gebruik het modelformulier voor herroeping

U kunt uiteraard ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. U kunt het formulier hier downloaden. De inhoud kunt u bijvoorbeeld ook kopiëren en in een e-mail plakken en deze naar ons verzenden.

 

beschadiging geretourneerde producten

Indien een product wordt geretourneerd, dat naar het oordeel van de Trapautodealer schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u als consument te wijten is of anderszins voor uw risico is, zullen wij u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Trapautodealer heeft het recht om de waardevermindering van het product als gevolg van deze schade op het aan u terug te betalen bedrag in te houden. Verpak het product dus met extra zorg, dat voorkomt problemen en ergernissen.

onze service

 • Gratis verzending (NL & BE)
 • Exacte levertijd weten? Zie product
 • Online en achteraf betalen
 • Gratis kenteken (bij accu auto)
 • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 639 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen