Klantenservice

Veelgestelde vragen over...

Staat er bij het product dat je besteld hebt "Voor 15:00 besteld, volgende dag in huis", dan ontvang je het de volgende dag. Er worden geen pakketten bezorgd op zondag en maandag. Staat er een andere levertijd, dan is die van toepassing. Met de track & trace kun je jouw pakket ook volgen.

Een bestelling wijzigen is heel eenvoudig. Reageer op de bestelbevestiging die je van ons ontvangen heeft en geef daar de wijzigingen door.

Door per mail te antwoorden op je bestelbevestiging. Uiteraard kunt u ook bellen naar 0182-764096. Is je bestelling al verzonden, vergeet dan niet om het pakket te weigeren als de bezorger aan de deur komt.

Bij elke bestelling versturen wij een e-mail met verzendgegevens. Deze volgt meestal in de loop van de middag en soms ook pas 's avonds laat. In de mail staat een track & trace link waarmee je het pakket kunt volgen.

Ben je niet thuis, dan zal de bezorger proberen om het pakket bij de buren te bezorgen. Als dat niet lukt gaat het naar een afhaalpunt.

Meldt dit direct per e-mail of Whatsapp en stuur bij voorkeur enkele foto's mee. Pak het product verder niet uit en gebruik het niet. Uiteraard gaan wij er alles aan doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

Achteraf betalen is mogelijk via Billink. Kies je voor deze betaalmethode dan betaal je ook een toeslag van 2,7% aan betaalkosten. Het maximale aankoopbedrag is gelimiteerd op EUR 250,-. Boven dit bedrag zal achteraf betalen niet zichtbaar zijn in de winkelwagen.

Achteraf betalen verloopt via Billink. Zij maken een online toetsing op basis van de door jou opgegeven gegevens. Billink bepaalt aan de hand van de toetsing of je achteraf kunt betalen of niet. Lukt het niet? Kies dan voor een andere betaalmethode.

Nee, onder rembours betalen is niet meer mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor achteraf betalen via Billink.

Een retour aanmelden is niet verplicht, maar wel makkelijk voor de afhandeling van je retour. De makkelijkste manier is om even te antwoorden op je bestelbevestiging. Dan zorgen wij voor het juiste retouradres.

Gratis retourneren is helaas niet mogelijk. Zorg ervoor dat je het pakket gefrankeerd verstuurd via bijvoorbeeld PostNL, Bpost of DHL.

Na ontvangst van je retour streven wij ernaar om het binnen 2-3 werkdagen af te handelen.

Zodra wij je retour afgehandeld hebben geven wij onze betaalprovider opdracht om het aankoopbedrag terug te boeken naar uw rekening. Dit neemt doorgaans 1-2 werkdagen in beslag.

Je krijgt op alle producten minimaal 1 jaar garantie op fabricagefouten. Gaat je product kapot, dan repareren of vervangen we het product kosteloos.

De garantie staat bij elk product vermeld onder het kopje specificaties (helemaal onderaan de productpagina).

Neem contact met ons op als je gebruik wilt maken van garantie of iets wilt laten repareren. Vermeld om welk product het gaat en omschrijf je probleem zo uitgebreid mogelijk. Vergeet niet je aankoopgegevens bij te voegen.

Wij zijn een van de weinige webshops die ook onderdelen verkopen. Zoek je een speciaal onderdeel? Bekijk dan hier alle onderdelen of neem contact met ons op.

Monteren wordt steeds eenvoudiger. Een elektrische kinderauto monteren neemt ongeveer 20 minuten in beslag (en voor sommige modellen iets langer). Je hebt er geen technische kennis voor nodig. De montagetijd vind je terug op de productpagina onder het kopje specificaties - technische info.

Gemiddeld kan een 12 Volt kinderauto minimaal 45 minuten rijden op een volle accu. In het meest optimale geval 90 minuten. Rijden op onverharde ondergrond, zware belasting, rijgedrag, etc. kunnen de rijtijd negatief beïnvloeden.

Ja, alle kinderauto's zijn op afstand bestuurbaar. Met de zogenaamde RC kun je links/rechts en vooruit/achteruit sturen. Met alle 2.4G RC's kun je ook de snelheid aanpassen en een noodstop maken.

Alle auto's met 2.4G afstandsbediening zijn ook uitgerust met soft start / slow start. Dit mechanisme zorgt ervoor dat de auto rustig en zonder schokken wegrijdt. Dat is veel veiliger en prettiger dan direct met hoge snelheid wegrijden.

Bij aankoop van een elektrische kinderauto kun je gratis 2 kentekenstickers (NL of BE) krijgen. Deze zijn van hoogwaardige kwaliteit en laten wij door een drukkerij maken. De levertijd bedraagt circa 2 weken.

Alle auto's zijn tegenwoordig uitgerust met een 2.4G afstandsbediening. Deze werkt alleen als je hem op de juiste manier afstemt op de auto. De procedure vind je op de achterkant van de afstandsbediening of op het doosje waar hij in zit. Of lees hier ons uitgebreide blogpost over het afstemmen van een afstandsbediening.

Wij hebben helaas geen showroom meer en ook geen winkel waar je langs kunt komen om producten te bekijken. We begrijpen dat er nog steeds vraag naar is, maar hebben dit vanwege te weinig bezoekers stopgezet.

Afhalen en bezichtigen is helaas niet mogelijk. Trapautodealer is een echte webshop. Alle bestellingen worden in Nederland en België gratis thuisbezorgd.

Kom je er niet uit?

Kun je het antwoord op jouw vraag niet terugvinden? Neem gerust contact met ons op. Telefonisch zijn wij van ma t/m vr 09:00 - 17:00 uur bereikbaar. Wij helpen je graag verder.

0182-764096

06-27399328

info@trapautodealer.nl

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen