Slow start

Waarom kiezen voor soft start

Je zult het begrip soft start of slow start vast al tegengekomen zijn op onze website. Maar wat is het precies en waarom is het zo belangrijk dat je elektrische kinderauto hiermee uitgerust is? Je leest het allemaal in dit artikel. Ook vertellen wij je welke bonus opties je er gratis bij krijgt.

Wat doet het

Normaal gesproken rijden elektrische kinderauto's direct met hoge snelheid weg als je gas geeft. Voor oudere kinderen is dat op zich geen probleem, maar voor jonge kinderen wel. Zeker als je hem via de afstandsbediening bestuurt en elke beweging voor je kindje als onverwacht komt. Soft start (ook wel slow start genoemd) doet juist het tegenovergestelde. De auto reageert veel rustiger en trekt langzaam en beheerst op. Dit is natuurlijk veel prettiger en veiliger. Niet alleen voor kinderen, ook voor ouders want snel optrekken betekent ook meer kans op een stuurfoutje.

Soft start animatie

arrow_drop_up Langzamer en zonder schok optrekken

auto's met 2.4G RC hebben allemaal soft start

Soft start is een geweldige optie. Gelukkig zit deze standaard op alle met 2.4G afstandsbediening uitgevoerde auto's. Wij duiden dit altijd aan met 2.4G RC. Zit er geen 2.4G op (en dus ook geen soft start) dan staat er alleen RC bij,

deze opties krijg je er gratis bij

Kinderauto's met soft start hebben nog een paar voordelen. Je kunt namelijk via de afstandsbediening de snelheid regelen. Je hoeft dus niet naar de auto te lopen, schakelaar op hogere snelheid te zetten en verder te sturen. Je regelt dit eenvoudig op opstand. En er zit een speciale noodstop op. Hiermee kun je als ouder ingrijpen als je kindje de auto bestuurt. Hoe zit het dan met remmen? Dat doen alle auto's automatisch zodra het gaspedaal losgelaten wordt.

dus dit is het eindresultaat

  • Auto trekt langzaam en beheerst op
  • Ook gelijk 2.4G afstandsbediening
  • Snelheidsregeling op afstand
  • Noodstop op afstand mogelijk

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen