4 Redenen om uw kindje met een loopauto te laten spelen

4 Redenen om je kindje met een loopauto te laten spelen

Kinderen krijgen vaak in hun eerste levensjaar enorm veel mooie cadeaus. Heeft u geluk, dan staat er ook al een mooie loopauto bij u in huis. Is dat nog niet het geval? Lees dan nog even verder en bekijk de 4 redenen waarom uw kindje ook met een loopauto moet spelen.

1) Stimuleren van de loopbeweging

We zullen maar gelijk met de belangrijkste reden beginnen. Spelen met een loopauto stimuleert het maken van de loopbeweging. Om te rijden moeten kinderen op de loopauto zitten en met de beentjes loopbewegingen maken. Hiermee leren ze eigenlijk al om te lopen. Kinderen hoeven nog geen evenwicht te bewaren. Gewoon zitten, lopen en gaan.

2) Goed voor de motorische ontwikkeling

Kinderen moeten alles nog leren. Wat voor ons vanzelfsprekend is is dat voor ukkies dus helemaal niet. Het maken van de loopbeweging is één, maar om dan ook nog eens tegelijkertijd te sturen, dat is wel een dingetje. Door met een loopauto te spelen leren ze dus om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren.

3) kinderen zijn dol op auto's

Met een speelgoedauto maak je elk kind blij. Ze zijn dol op auto's. Bedenkt u zich dan eens hoe mooi het voor uw kleine moet zijn om op zo'n prachtige loopauto te zitten en rond te rijden. Onvergetelijke momenten. Auto's en autorijden is emotie. Dat zult u vast en zeker terugzien in ons assortiment met loopauto's.

4) ideaal voor binnen en buiten

Door de kleine afmetingen kunnen kinderen ook in huis prima uit de voeten met een loopauto. Zeker als de wielen zijn voorzien van rubberen banden. Dan maakt hij bij het rijden weinig herrie en komen er ook geen krassen op de vloer. Gaan ze ermee naar buiten, dan zult u verbaasd zijn over de snelheid die ze behalen. Moet u even naar de supermarkt of de bakker, dan kan de kleine ook zelf rijden. Als ze het zat zijn moet u hem helaas wel weer naar huis dragen. Dat zult u vast niet erg vinden.

Alternatieven

Uiteraard zijn er ook leuke alternatieven. Zo zijn er diverse loop- en duwwagens verkrijgbaar. Deze zijn over het algemeen een stuk groter en beschikken over een duwstang of handgreep waarmee u de wagen kunt duwen. Ideaal voor als uw zoon of dochter ineens geen zin meer heeft om zelf te rijden.

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 626 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen