onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 626 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Chillafish Skelter

Innovatieve Chillafish skelter kopen? Eenvoudig op te bergen (ophangen of inklappen). Dat is nog eens handig! Bestel direct online, dan wordt hij morgen gratis thuisbezorgd (NL & BE). Meer informatie over Chillafish go-karts onderaan deze pagina.

Chillafish skelter
Chillafish skelter kopen? Leuk en doordacht speelgoed!

daarom een chillafish skelter

Een Chillafish skelter koop je allereerst vanwege het opvallende design. Het is net alsof je in een racewagen rijdt. Dat maakt hem al uniek. Daarnaast is een skelter van Chillafish bijzonder en doordacht speelgoed. Dat zie je naast het ontwerp vooral terug in de functionaliteiten. Ze snappen namelijk heel goed dat een skelter ook in de schuur moet staan. En daar is niet altijd ruimte voor. Daar hebben ze een ophangbeugel die aan de skelter zit voor bedacht. Gaan jullie een dagje op pad dan moet de Chillafish skelter natuurlijk ook mee. Klap het stuur en de zitting eenvoudig in (zonder gereedschap) en hij zal veel makkelijker mee kunnen.

andere skeltermerken

Twijfelt u nog? Of wilt u eerst zien wat er naast een Chillafish go-kart te koop is? Bekijk dan ons overzicht met alle skelters.