Filteren op

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis*
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Online en achteraf betalen
  • Showroom & afhalen
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00
(bezoek uitsluitend op afspraak)


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 447 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Bolderwagens

bolderwagens voor vervoer van kinderen of zware spullen

Eigenlijk zijn er 2 soorten bolderwagens. De eerste is de traditionele bolderwagen. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor het vervoer van zware spullen. De afwerking is hierbij vaak ook grover omdat er bij het ontwerp niet volledig met kindvriendelijkheid rekening is gehouden. De tweede variant is de bolderwagen nieuwe stijl. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Puky H25 Ceety. Een bolderkar die super vriendelijk is voor ouder en kind. Ook BERG heeft hier extra aandacht aan besteed door het hout overal af te ronden zodat het hout niet kan snijden of schuren bij aanraking.

puky h25 ceety

De Puky H25 Ceety is een bolderwagen die absoluut de aandacht verdient. Dit is echt een schitterend product. Een opvouwbare bolderkar die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij heeft een uitneembare zitting met 3-puntsgordel (voor kinderen +18 maanden), parkeerrem, drinkbekerhouder en een extra opbergvak. Dankzij de rubberen comfort banden is hij elk terrein de baas.

berg l en xl

Een robuuste bolderkar van een topmerk kopen? Kies dan voor de BERG L of XL. Naast de uitstekende kwaliteit zijn ze ook prachtig en kindvriendelijk afgewerkt. Ze rollen op wielen met luchtbanden en kunnen tot 100 kg belast worden. Een echte allrounder.