Filters

Soort banden

Prijs

75€ - 225€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 15 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Bolderwagens

Bolderwagen
Bolderkar kopen? Ideaal voor vervoer van kinderen & spullen!

2 soorten bolderwagens

Een bolderwagen wordt in de volksmond ook wel bolderkar genoemd. Eigenlijk is het niets meer dan een 2-assige trekkar met aan de voorzijde een dissel (waarmee u hem kunt voorttrekken en besturen). Traditionele bolderwagens zijn meer ontworpen voor het vervoer van grote en zware spullen. De modernere bolderkar is juist meer bedoeld voor vervoer van kinderen, boodschappen en strand & camping. Bij Trapautodealer.nl kunt u terecht voor moderne bolderkarren.

Opvouwbare bolderwagen

Een opvouwbare bolderwagen is in opgevouwen toestand in de meeste auto's goed te vervoeren. Dat is dus ideaal voor als u een dagje naar het strand of bos gaat. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Opvouwbare Bolderwagen (rood). Robuust, kindvriendelijk, moderne & stoere vormgeving en gemakkelijk te vervoeren.

hauck eco mobil - hippe bolderkar

De Hauck Eco Mobil is de hippe bolderkar voor ouders met kinderen. Naast grote wielen met rubberen banden (25,5 cm groot) is hij uitgerust met zonnedak, zitkussen en een dubbele parkeerrem. De wielen, trekstang en zonnedak zijn afneembaar zodat u hem beter kunt vervoeren.

alternatieven voor een bolderkar

Bij Trapautodealer.nl kunt u ook terecht voor leuke alternatieven om kinderen te vervoeren. Kinderen kunnen namelijk ook gemakkelijk afstand overbruggen met een kinderstep, loopfiets of loopauto.