Filters

Soort banden

Prijs

90€ - 105€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.4
cijfer is gebaseerd op 36 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Bolderwagens

Op zoek naar een betaalbare bolderwagen? Trapautodealer heeft de meest populaire bolderkarren voor je geselecteerd. Ideaal voor het vervoer van spullen & kinderen. Wil je hem overal mee naartoe nemen, kies dan voor een opvouwbare. Gratis verzending NL & BE.

Bolderwagen
Een bolderwagen is ideaal voor vervoer van kinderen & spullen!

2 soorten bolderkarren

Een bolderwagen wordt in de volksmond ook wel bolderkar genoemd. Eigenlijk is het niets meer dan een 2-assige trekkar met aan de voorzijde een dissel (waarmee je hem kunt voorttrekken en besturen). Traditionele modellen zijn meer ontworpen voor het vervoer van grote en zware spullen. De modernere bolderkar is juist meer bedoeld voor vervoer van kinderen, boodschappen en strand & camping.

Opvouwbare bolderwagen

Een opvouwbare bolderwagen is in opgevouwen toestand in de meeste auto's goed te vervoeren. Dat is dus ideaal voor als je een dagje naar het strand of bos gaat. Uiteraard gebruik je hem ook om even naar het winkelcentrum te lopen. Het perfecte voorbeeld hiervan is de groen gekleurde CamPart Travel HC-0915 met luchtbanden. Een echte allemansvriend! Robuust, kindvriendelijk, modern & stoer vormgegeven en gemakkelijk te vervoeren.

seizoensproduct

Een bolderkar is een echt seizoensproduct. Je zal ze gedurende het voorjaar en de zomer volop kunnen kopen, maar in het najaar en de winter is bijna alles uitverkocht. We kijken dus weer uit naar het warmere voorjaar.