Filters

Leeftijdscategorie

Soort loopauto

Soort banden

Prijs

90€ - 105€

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:00


Review score 9.0
cijfer is gebaseerd op 18 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

BMW loopauto

Op zoek naar een BMW of Mini Cooper loopauto? Bij Trapautodealer vind je de complete collectie. Bestel voordelig online, dan wordt jouw loopauto de volgende dag gratis thuisbezorgd (NL & BE).

BMW loopauto
BMW loopauto - Baby Racers voor kinderen van 1 tot 3 jaar!

bmw baby racer loopauto

Kinderen vinden auto's en dus ook loopauto's vaak heel interessant. Je kunt je vast wel voorstellen wat voor gevoel het kinderen geeft om een echte BMW loopauto te mogen rijden. Dat kan met de nieuwe Baby Racer III modellen. Deze Baby Racer loopauto's worden geproduceerd door het Duitse topmerk Puky en zijn enorm robuust en tegelijkertijd schitterend afgewerkt. Ze zijn zelfs zo sterk dat een volwassen persoon erop kan rijden.

mini cooper loopauto

Sinds enige tijd maakt Mini onderdeel uit van de BMW Groep. Als ouder kun je je zoon of dochter dus ook een Mini Cooper loopauto laten rijden. Hoe leuk is dat?

rijden in luxe & stijl

Met een BMW loopauto of Mini Cooper beschik je over topkwaliteit speelgoed. Wat direct opvalt is de luxe uitvoering en prachtige afwerking. De loopauto's van BMW en Mini zijn ergonomisch gevormd en dus zeer kindvriendelijk. De zitting (met een zithoogte van circa 21 cm) is gevoerd en lekker zacht om op te zitten. Verder zijn de stoere wielen uitgerust met rubberen banden. Deze maken geen herrie en rijden zeer comfortabel. Bekijk ook eens de BMW kinderauto's. Elektrisch aangedreven auto's als de i8, 6 GT en X6.