Gepubliceerd op: 03-11-2018
Categorie: Accuvoertuigen / Alle artikelen

De 5 meest gewilde Sinterklaas cadeaus

De 5 meest gewilde Sintcadeaus

Het zal u vast niet verbazen dat de 5 meest gewilde Sintcadeaus allemaal uitgevoerd zijn met wielen. De Sint is namelijk dol op rijdend speelgoed en koopt maar wat graag bij Trapautodealer. Dat was natuurlijk een klein grapje, maar leuke cadeaus hebben we genoeg. Dus laat pakjesavond maar snel komen.

1) Elektrische kinderauto met afstandsbediening

De elektrische kinderauto met afstandsbediening is het ultieme cadeau. Geschikt voor kinderen van circa 2 tot 7 jaar. Ons assortiment met elektrische kinderauto's bestaat uit meer dan 100 verschillende modellen. Denk hierbij aan bekende automerken als BMW, Audi, Mercedes, Ferrari en Bentley. Auto's waar kinderen zelf in kunnen rijden en die u als ouder ook via de afstandsbediening kunt besturen. Super gaaf! Ze zijn voorzien van de meest uiteenlopende opties als leren bekleding, goede audio, vering, verlichting, deuren en zelfs een gordel.

Elektrische kinderauto met afstandsbediening

arrow_drop_up Keuze uit meer dan 100 verschillende modellen

2) Traptrekker met aanhanger

Waar de traditionele trapauto fors aan populariteit heeft ingeboet is de traptrekker nog altijd razend populair. Kinderen raken hier maar niet op uitgekeken. Ze kunnen er ook zoveel verschillende dingen mee doen. Denk hierbij o.a. aan het laden en lossen van bijvoorbeeld zand. Weer even een stukje rijden, aanhanger afkoppelen, enzovoort. Ook hier spelen bekende tractormerken een grote rol. Wat dacht u van een echte Claas, John Deere of New Holland? Het speelgoed varieert in de leeftijd van 2 tot 10 jaar.

Traptrekker met aanhanger

arrow_drop_up RollyKid John Deere tractor voor kinderen van 2 tot 5 jaar

3) Elektrische kinderscooter

Een scootertje of motortje, dat was eigenlijk het accu speelgoed van het eerste uur. Gelukkig is het aanbod met elektrische kinderscooters flink toegenomen, toch blijft de keuze beperkt. Binnen deze klasse zijn er een paar hele leuke items waaronder de Retro Scooter 12V en de BMW S1000RR 12V. De laatste is ook in extra kleine (mini) uitvoering verkrijgbaar. Uiteraard kan er gekozen worden uit diverse kleuren en hebben ze afneembare zijwieltjes.

Elektrische kinderscooter

arrow_drop_up BMW S1000RR 12V voor kinderen van 2 tot 6 jaar

4) Skelter

Voor de sportieve rijders is de skelter het ideale Sint cadeau. En een goede skelter hoeft helemaal niet duur te zijn. De merken BERG en Puky zijn van uitmuntende kwaliteit, maar lang niet voor iedereen betaalbaar. Kijk daarom eens naar onze Ferbedo en EXIT skelters. En zoekt u speciaal iets voor kinderen vanaf 2 jaar? Dan is de EXIT Foxy het cadeau dat u moet hebben.

Exit Spider skelter

arrow_drop_up EXIT Spider skelter voor kinderen van 4 tot 8 jaar

5) Baby loopauto

Met een loopauto maakt u altijd een verstandige keuze. Dit speelgoed is niet alleen heel erg leuk, het draagt ook bij aan de ontwikkeling van uw kindje. Ze zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 3 jaar. Ook hier zijn er een aantal extra grote modellen (Little Tikes loopauto's)verkrijgbaar voor kinderen tot 5 jaar.

Baby loopauto Mercedes

arrow_drop_up Mercedes SLK loopauto voor kinderen van 1 tot 3 jaar

Bestel tijdig en voorkom teleurstellingen

De trend is dat mensen hun pakjes steeds later gaan bestellen. Bedrijven als PostNL, DHL en DPD hebben hier een enorme uitdaging aan om alles tijdig te bezorgen. Er hoeft maar iets te gebeuren en de bezorging kan al vertraagd zijn. Bestel dus tijdig! Voor de vroege beslissers is er genoeg voorraad en zijn er nu al volop koopjes beschikbaar. Doe er dus uw voordeel mee.

Sinterklaas aanbiedingen

Sinterklaas krijgt verlanglijstjes die steeds langer worden. Daardoor moet er soms flink gepuzzeld worden om binnen budget te blijven. Dus zoekt u een leuk cadeau voor net wat minder geld? Bekijk hier onze Sinterklaas aanbiedingen.