Filter resultaten

Soort banden

Merk

Kleur

Prijs

 
tot 

onze service

  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Exacte levertijd weten? Zie product
  • Online en achteraf betalen
  • Gratis kenteken (bij accu auto)
  • Veilig & vertrouwd sinds 2008

Bel ons:
0182-764096
Ma t/m Vr 09:00 - 17:30
Za 12:00 - 17:00


Review score 9.6
cijfer is gebaseerd op 601 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen

Bestuurbare auto

Voor een bestuurbare auto bent u bij Trapautodealer aan het juiste adres. Wij verkopen RC auto's van topmerken als Carrera en Nikko. Met deze radiografische auto's is topkwaliteit en maximaal speelplezier gegarandeerd. Gratis verzending en 1 dag levertijd.

Bestuurbare auto
Bestuurbare auto kopen? Kies voor topmerken als Nikko en Carrera!

rc auto's voor jong en oud

Over het algemeen is een bestuurbare auto geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Gaat het om de snelle RC auto's met een snelheid van 50 km/u of meer dan is de geadviseerde leeftijd al snel 14 jaar. Dit speelgoed is natuurlijk ook geschikt voor volwassenen. U zal de eerste niet zijn die een bestuurbare auto koopt voor zijn of haar kinderen en er vervolgens zelf mee speelt. En wat maakt het ook uit, ze zijn gewoon onwijs gaaf.

nikko

Nikko bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar. Het bedrijf begon ooit met een kleine fabriek in Japan. Pas in 1966 werden radiografisch bestuurbare auto's hun main business. In de jaren daarop volgend maakte het een enorme groei door. Naast klanten over de hele wereld werden er ook elders productie faciliteiten opgezet. Nikko streeft naar producten van de allerbeste kwaliteit. Ze worden getest onder extreme omstandigheden om er zeker van te kunnen zijn dat ze ook echt een Nikko genoemd mogen worden.

carrera

Bij Carrera draait alles om racen en als eerste de eindstreep halen. Ze zijn zelfs zo serieus dat ze het "motorsport voor thuis" noemen. Het merk is wereldberoemd geworden met racebanen en bestuurbare auto's. Met een Carrera RC auto bent u verzekerd van raceplezier, ontspanning en kwaliteit. Voorop staat dat alle leeftijden moeten kunnen genieten van mooie auto's, fascinerende techniek en racen. Het merk werkt ook al lang samen met Nintendo. De Mario Kart modellen zijn super leuk en populair. Ideaal voor als het wat speelser mag.

meer elektrisch speelgoed

Zijn uw kinderen nog niet oud genoeg voor een bestuurbare auto? Bekijk dan onze overige accuvoertuigen eens. Het aanbod bestaat uit elektrische kinderauto'skinderquads en kinderscooters & motoren.