Filter speelgoed

Kies een categorie

Leeftijdsindicatie

De voordelen van Trapautodealer

Alle webshops van de Speelgoed Specialist bekijken?

Trapauto's

trapauto showroom

van oldtimer tot ferrari trapauto

Trapautodealer.nl is al sinds jaar en dag het vertrouwde adres voor trapauto speelgoed. In onze online speelgoedwinkel vindt u enorm veel trapauto's van bekende automerken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Audi, Porsche, Mercedes of Fiat trapauto? Ook voor liefhebbers van de antieke trapauto is er genoeg keuze. Kinderen zijn dol op onze speelgoedauto's. Koop nu direct online een Toys Toys, Rolly Toys, Falk of Marquant trapauto. Alle pedaalauto's worden gratis thuisbezorgd.

Meer lezen over de aankoop van een trapauto?

leeftijd

Trapauto's zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. Als kinderen 2 jaar zijn, dan zijn ze oud genoeg om het maken van fiets- en trapbewegingen te leren. Let op, er zijn wel verschillende maten. Zo zijn er van het merk Toys Toys de Baby modellen, speciaal voor de allerkleinsten van 2 tot 4 jaar. De grootste maat is geschikt voor kinderen van 2,5 tot 5 jaar. De aanbevolen leeftijd staat altijd bij het product vermeld.

metaal of kunststof

Het pluspunt van een metalen trapauto is dat hij over het algemeen robuuster is dan een van kunststof. Daarentegen is er in kunststof weer enorm veel keuze. Een persoonlijke afweging die u zelf moet maken.

merk

Wij verkopen trapauto's van topmerken als Toys Toys, Marquant, Rolly Toys en Ferbedo. Klik op de links om het volledige aanbod en informatie per merk te bekijken. In het filter aan linkerzijde van deze pagina kunt u het assortiment met trapauto speelgoed ook filteren op Merk.

skelter als alternatief

Is uw zoon of dochter 3 jaar of ouder? Dan is het misschien verstandiger en duurzamer om een skelter te kopen. Hetzelfde geldt in het geval dat kinderen erg lang zijn voor hun leeftijd. Skelters zijn er in verschillende maten. Een goed alternatief zou zijn een skelter voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Ook zijn er middelgrote traptractors voor kinderen van 3-7 jaar verkrijgbaar.

Sluit dit scherm

producten per pagina

producten per pagina